LekkerBekkie

Algemeen

Lekker Bekkie produceert al meer dan 20 jaar Surinaamse voedingsmiddelen. De geschiedenis van het familiebedrijf Lekker Bekkie gaat veel verder dan het merk Lekker Bekkie: ze produceerden rond 1977 al specerijen in Suriname, zoals de populaire Surinaamse Masala. Lekker Bekkie streeft er niet naar om zo goedkoop mogelijk te produceren, maar handhaaft een hoge kwaliteitsstandaard door alleen de meest zorgvuldig geselecteerde verse ingrediënten te gebruiken. Lekker Bekkie-producten worden exclusief door Sharroy Food Suriname geproduceerd voor Exotic Quality Food Netherlands. Ze zijn gespecialiseerd in marinades, chutneys, sambals en exotische siropen.

Lekker Bekkie-producten

De topproducten van Lekker Bekkie worden op hygiënische wijze bereid met authentieke ingrediënten volgens hun traditionele recepten van grootmoeder.

Hindoestaanse, Javaanse, Chinese en Creoolse keuken

Naast de beste chutneys gemaakt van verse groene mango’s, birambi, ambarella enz., produceren ze ook een reeks andere culinaire sambals en marinades.
Ze zijn continu op zoek naar manieren om Surinaams koken toegankelijk te maken voor de diverse Surinaamse keuken. Ze doen dit op zo’n manier dat de authentieke smaak bewaard blijft, terwijl u van een kwaliteitsproduct kunt genieten. Daar staat Lekker Bekkie voor: 100% topproducten!

  • Chutneys gemaakt van een scala aan groene vruchten, zoals onze mangochutney gemaakt van groene mango’s met peper en een verscheidenheid aan Indiase kruiden.
  • Javaanse Sambals, onmisbaar met typisch Javaanse gerechten zoals bakmi, nasi goreng, tehlo en pechel.
  • Madame Jeanette Picalilly, voor gebruik met Surinaamse Pom-gerechten. Maar ook heerlijk met gewone aardappelen, spruitjes, brood of pizza.
  • Surinaamse siropen: lekkere drankjes bij lekker eten. Dawet, een lekker zoet Javaans drankje. Maar ook Orgeat en andere siropen voor Surinaamse limonade. Ook lekker over ijsjes.
  • Marinades zoals de Seasoned Soy Sauce, voor snel en makkelijk Surinaams vlees.
  • Pinda Sambal, een basis van eersteklas kwaliteit om in een handomdraai een smakelijke pindasaus te bereiden. Gaat goed samen met typisch Surinaamse gerechten, maar ook met gekookte aardappelen, spruitjes, bonen, wortels of bij de barbecue!