Wat is het innovatieteam?

Het innovatieteam van H&S gaat nadenken over commerciële innovatie binnen het bedrijf. Welke kansen zouden we moeten grijpen? Welke nieuwe klantgroepen kunnen we bedienen? Welke producten horen daarbij? Hoe kunnen we meer vooroplopen? Het team bepaalt zelf waar het aan gaat werken en krijgt na goedkeuring van de directie de mogelijkheid om op kleine schaal innovaties te testen. Als deze tests succesvol zijn wordt het plan verder uitgerold!

Wat houdt deelname aan het innovatieteam in?

Naar verwachting zal het innovatieteam bestaan uit 6 tot 8 mensen uit verschillende delen van de organisatie. Het team komt 1x per maand op woensdagavond bijeen in Landgraaf, H&S betaalt op deze avonden het avondeten. Naast je normale werk en de maandelijkse bijeenkomst zul je circa 8 uur per maand met het innovatieteam bezig zijn. Het geeft je de mogelijkheid veel te leren en mee te doen aan belangrijke projecten van H&S. Deelname aan het innovatieteam is in principe voor 1 jaar. Hierna vindt een evaluatie van het innovatieteam plaats en wordt het jaar ook afgesloten met een leuke teamdag.

Let op: Er staat geen financiële compensatie tegenover deelname. De taken en verantwoordelijkheden komen boven op je normale werk.

Aanmelden

Binnen het team zoeken we creatieve geesten met goede ideeën.

Wil je bij het innovatieteam? Bedenk dan een project. Wellicht pakken we het op! Laat je creativiteit de vrije loop, maar denk aan de volgende punten:

  1. Benoem duidelijk wat je conceptidee is, om welk product het gaat en voor welke doelgroep het bedoeld is
  2. Zorg dat het plan haalbaar is binnen H&S
  3. Denk na over hoe je voor draagvlak binnen de organisatie wil zorgen

Je hoeft het niet helemaal uit te werken, maar het helpt als je er al een beetje over hebt nagedacht. Heb jij ook nog andere skills die buiten jouw werkveld vallen maar nuttig zijn voor het innovatieteam? Wees niet verlegen en benoem deze in je aanmelding!

 

Reageer door een reactie te sturen naar jobs@heuschenschrouff.com. Doe dat uiterlijk 29 oktober 2021. We streven er namelijk naar om in januari het team voor het eerst bij elkaar te laten komen. Iedereen die werkt voor H&S kan zich aanmelden. De selectieprocedure zal afhangen van het aantal aanmeldingen, daarover word je in de loop van oktober geïnformeerd.